Kontakta oss

TEAM

Vi har intimt sammansvetsat en grupp datascientister i världsklass, som har gemensamt en oeftergivlig inställning att ge data en mening.

Bekanta dig med vårt team

64%

av de tekniska doktorer
Big data -erfarenhet från
11
branscher

Alla

fullfjädrade analytiker

Emil är en entusiastisk utvecklare av affärsverksamhet med industriellt internet och försäljare som har som mål att bli bäst på vardera. Han har en bakgrund i utveckling av industriella tjänster. Emil är också ordförande för Kommittén för industriellt internet i den Finska föreningen för underhållsteknik Promaint.

Timo ansvarar för att utforma och implementera prediktiva analyslösningar som är anpassade till big data. Timo har omfattande kunskaper i analys av produktionskvalitet, i synnerhet av att förutsäga kvalitet och upptäcka kvalitetsavvikelser utgående från big data. Innan Timo övergick till Quva, arbetade han som forskare vid Amazon.com, där han planerade och byggde upp distribuerade maskininlärningsmetoder för att förutspå efterfrågan på de tiotals miljoner produkter som företaget säljer. Du kan hitta Timos publikationer här

Janne is an experienced software project management professional. At Quva Janne is responsible for managing project deliveries, coordinating SaaS services, ensuring customer satisfaction, and co-creating project proposals. His customer oriented working approach and human leadership methods have given great results and kept customers happy for many years.

Tapio har erfarenhet av att utveckla avancerade maskininlärningslösningar för internationella företag exempelvis inom skogs- stål- och  gruvindustrin. Tapios gedigna bakgrund i datadriven analys spelar en nyckelroll när det gäller att tillämpa moderna inlärningsalgoritmer för tillämpningar i verkliga livet och olika big data -miljöer. Du kan se Tapios publikationer och patent här.


Youtube URL:


Youtube URL:


Youtube URL:

https://www.youtube.com/watch?v=a6-VmHyOY1Q

Why should a company care about advanced analytics? - 2 min cartoon


Se en tecknad serie om vårt arbete.

Styrelsemedlemmar


Quvas tillväxt och utveckling leds av en styrelse bestående av benhårda proffs i tung industri och mjukvaruaffärsverksamhet.   


Styrelsens ordförande Jorma Tirkkonen har innehaft ledande ställning i ett flertal globala affärsenheter i Cargotecs affärsområde Kalmar, som erbjuder lasthanteringslösningar, och i Valmet Automation, som erbjuder lösningar för cellulosa- och pappersindustrin. Han har bott 12 år i Nordamerika, först som VD för Valmet Automations dotterbolag i USA och Kanada och senare som VD för Kalmars dotterbolag med ansvar för affärsverksamheten i Nord- och Sydamerika. I början av sin karriär har Tirkkonen arbetat i Labko Oy inom marknadsföring, R&D och som verkställande direktör. Andra tidigare befattningar innefattar expertjobb för VTT och Tekes, och ordförandeskapet i FIMECC:s innehållsarbetsgrupp och styrelsen för FIMA.

Olli Pasanen, en av medgrundarna av Quva, har skapat nya startupföretag sedan 2008 som ledningskonsult, såddinvesterare eller medgrundare - alltid på ett mycket praktiskt sätt. Under 2001-2006 verkade Pasanen som VD för Ionific Oy, ett mjukvarubolag i stark tillväxt inom telekom och hälsovård.  Ionific köptes 2006 upp av Sasken Communication Technologies med högkvarter i Bangalore. För Sasken jobbade Pasanen som global försäljningschef i telekom 2006-2008.

Jouko Virtanen har 20+ års erfarenhet som företagare på det internationella B2B -området med försäljning av stödsystem och tjänster för beslutsfattande. I hans expertis på området ingår ledningen av marknadsinformationsföretaget Global Intelligence Alliance:s (GIA) affärsutveckling, först i Europa, varefter han flyttade till Nordamerika för 11 år, där han ansvarade för företagets affärsverksamhet i USA, Kanada och Brasilien. Virtanen har en gedigen bakgrund vad gäller att bygga upp lönsam SaaS -mjukvaru- och tjänsteaffärsverksamhet som inriktar sig på Fortune 500 -företag. Som medgrundare av GIA hade han ett ansenligt inflytande på uppbyggnaden av en affärsverksamhet på 15 miljoner euro med 150 anställda innan bolaget förvärvades av M-Brain Group år 2014. Efter att ha flyttat tillbaka till Finland med sin familj har Virtanen verkat som styrelseordförande och aktiv partner för Takeoff Partners. I denna roll har han arbetat med ett flertal tillväxtbolag som såddinvesterare och deltagit i styrelsearbetet och som rådgivare.

KONTAKTA OSS


Quva Oy

FO-nummer: 2348506-3

Adress: Sumeliuksenkatu 18 B
33100 Tampere, Finland

EDI-kod: 003723485063

Försäljning

Emil Ackerman
+358 45 2086 816
emil.ackerman(at)quva.fi

Övriga kontakter:
förnamn.efternamn(at)quva.fi

Prenumerera  demo eller kontakta oss

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

Prenumerera på nyhetsbrev